Ужасени потребители към Луиза Григорова: Момиче, болна ли си?! (СНИМКИ)

Луиза Григорова е щастлива, но се появи в отчайващ вид!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhaseni-potrebiteli-kam-luiza-grigorova-momiche-bolna-li-si-snimki/125254 Goreshto.net
Ужасени потребители към Луиза Григорова: Момиче, болна ли си?! (СНИМКИ)

Луиза Григорова е щастлива, но се появи в отчайващ вид!

Ужасени и притеснени фенове на Луиза Григорова не скриха потреса си от вида, в който тя се показа преди часове. Актрисата пусна свои снимки от този уикенд и макар със сигурност да е щастлива и спокойна в личния си живот, визията й е мека казано странна.

Луиза Григорова се похвали, че с мъжа й Мартин Макариев и сина им са влюбени в Боровец и все по-често отсядат там. На местенце, в което си имат всички удобства, дори кухня, отдалечени са от навалицата и шума, и се намират в самата гора. Идилия, както каза и самата Луиза, но защо, по дяволите, тя изглежда така?!

Прави впечатление, че чаровницата е направо изпита и болезнено слаба. Със сигурност това не се дължи на ядове с мъжа й, нито с детето, нито с работата. Григорова се води здрава жена, дано такава и да си остане! Но или е намалила нарочно яденето, или това е просто ген, който си казва думата.

"Едва ли Луиза иска да стане анорексичка, все пак тя не е идиотка и има акъл в главата си, но става все по-слаба. Дори под очите й са се появили тъмни кръгове и сенки, а личицето й е направо изпито. Да вземе да се храни повече и да си угажда, че преди беше къде-къде по-голяма сладурана", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.