В чехльо ли го превърна?! Сузанита се гаври с мъжа си публично! (ВИЖ ТУК)

Сузанита се гаври с Марк Славов в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/v-chehlyo-li-go-prevarna-suzanita-se-gavri-s-mazha-si-publichno-vizh-tuk/128919 Goreshto.net
В чехльо ли го превърна?! Сузанита се гаври с мъжа си публично! (ВИЖ ТУК)

Сузанита се гаври с Марк Славов в мрежата!

Сузанита може да е 20 кила напикана, но явно има нрав на зверче. След поредица от раздели и събирания с бащата на сина й - Марк Славов, май щерката на Орхан Мурад най-сетне надви и "стъпи отгоре му" в отношенията им.

Това стана ясно по доста шокиращ начин, а именно чрез публичните гаври на Сузанита с Марк в мрежата. Тя беше направила клипче за Тик-Ток, в което трябваше да се надпреварва за повече гласове с мъжа си. В крайна сметка така и стана - Сузи Мурад събра повече гласове за себе си, а за наказание Марк трябваше да й се подчинява и да изтърпи ужасяващи за един нормален мъж неща.

Разбира се, Сузанита го почна от лекото и приятно за него - да прави поредица от клекове, което е супер. После обаче го застави да легне по гръб на дивана, а тя се покатери отгоре му и започна да го... гримира.

Да, гаврата със спортиста беше брутална и ошашави всички. Певицата първо му нарисува сключена вежда, а после нашари очите му с очна линия като на някоя кифла. А Марк седеше и не мърдаше като някоя кротка овчица...

"Този е полудял. Ако моята ми направи такова нещо пред хората, ще я претрепя. Стига бе, все едно някаква мека китка, ужас", коментират потресени мъже в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.