В добри отношения ли: Никита Джонсън не иска да чува за Боби Ръгбиста!

https://goreshto.net/shoubiznes/v-dobri-otnosheniya-li-nikita-dzhonsan-ne-iska-da-chuva-za-bobi-ragbista/47322 Goreshto.net
В добри отношения ли: Никита Джонсън не иска да чува за Боби Ръгбиста!

Никита Джонсън и Боби Ръгбиста се парясаха окончателно!

Всички помним ексцентричната двойка Никита Джонсън и Боби Ръгбиста, които бяха заедно доста години. Двамата влязоха и в Дома на Брадърите, където ги видяхме и да се обичат, и да се карат, но държаха един на друг. По онова време Борислав го раздаваше влюбен в жена си, много повече дори, отколкото беше по едрогърдата Лиляна Ангелова навремето.

Е, идилията на Ръгбиста и Никита вече е приключила и този път, за разлика отпреди, е окончателно. Знаем, че преди година те живееха в Швеция, а после си купиха дори хубава къща в Банкя. Двойката имаше студио за татуси и успяваше да поддържа добър стандарт на живот. Всичко обаче се е разпаднало, заради “слабите ангели” на Борислав, който направил на Никита корона от толкова рога, че милата едва минавала през вратата.

В един момент Джонсън не издържала и му показала изхода, а Боби не се вайкал много и бързо й намерил заместител. В момента той е с чужденката Тимеа Хорват, която не знаем колко е умна, но определено има голеееми “очи”. Ръгбиста си пада по такива мацки и май само Никита му е сред по-малко надарените.

“Тоя е голям женкар, а Никита златен медал трябва да вземе, че го търпя толкова време. Но накрая поумня, бастиса го и не ще да го чуе дори”, коментират източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.