В Лондон не й потръгна: Галка от Каризма се прибра обратно, търси си българин за мъж!

Галка от Каризма години наред беше в Англия, но се отказа!

https://goreshto.net/shoubiznes/v-london-ne-y-potragna-galka-ot-karizma-se-pribra-obratno-tarsi-si-balgarin-za-mazh/121395 Goreshto.net
В Лондон не й потръгна: Галка от Каризма се прибра обратно, търси си българин за мъж!

Галка от Каризма години наред беше в Англия, но се отказа!

Какво стана, че на Галка от Каризма не й потръгна в Англия и се прибра у нас с подвита опашка?! Както знаем, вече повече от десетилетие тя живееше в Лондон като се надяваше да се установи там за цял живот, да срещне любовта в лицето на някой чужденец и да си „оправи живота“.

Вярно е, че Галина Курдова (пълното й име) действително имаше поне две връзки на Острова, една от които беше със симпатичен тъмнокож мъж. Двамата изкараха заедно няколко години и дори заживяха под общ покрив, но така и не стигнаха до нещо по-сериозно. Вместо това се разделиха.

Както знаем, Галка е на 45 години и досега не е била омъжена, няма и деца. Всъщност не се знае дали изобщо иска да ражда, защото никога не е повдигала въпроса, поне не и публично. Днес тя отново се е върнала у нас и смята да остане, че и да възроди музикалната си кариера.

Бившата дуетна половинка на Миро от Каризма се появи на снимка с дружката си Ваня Щерева, която вероятно ще е автор на текста на новото й парче. Фенове се чудят дали Галка и Миро няма да се съберат отново – ако не за албум, то поне за една нова обща песен, но това едва ли ще се случи. Още повече, че наскоро самият Миро призна в ефир, че с Галя навремето са се събрали в дует по принуда.

„Сами нямахме шанс да блеснем в онзи момент, затова решихме да го играем заедно и то взе, че се получи. Хубави и мили стопомени имам оттогава, но всяко нещо с времето си, а времето на Каризма приключи“, сподели Миро в „Гласът на България“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.