В задънена улица: Десислава изплака болката си, търси изход!

Десислава тъкмо се зарадва и се върна в изходна позиция!

https://goreshto.net/shoubiznes/v-zadanena-ulica-desislava-izplaka-bolkata-si-tarsi-izhod/111743 Goreshto.net
В задънена улица: Десислава изплака болката си, търси изход!

Десислава тъкмо се зарадва и се върна в изходна позиция!

Какво се случва и защо на мен?! От известно време насам това си повтаря Десислава, която публиката иначе обожава. Певицата с ангелски глас е сред любимките на поп фолка, заради чара си и непринуденото си поведение, което е рядкост в гилдията. Деси е открита и добродушна и това се харесва на хората. Тя обаче все по-често се чуди защо тогава й се случва това.

Става дума за проблемът, който я измъчва от години и това са килограмите. Десислава тъкмо се бе зарадвала, че влиза във форма и беше уверена, че ще успее да стане по-стройна и слаба дори от зората на кариерата си, нещата тръгнаха назад.

Всички я видяхме с първите свалени килограми, когато й откриха проблема с щитовидната жлеза и тя започна лечение с медикаменти. В един доста дълъг период миналото лято, Десито изглеждаше наистина чудесно - стройна, разхубавена, дори атлетично сложена.

Е, фитнесът очевидно не е за нея, или по-скоро откровено си я мързи, така че нещата започнаха да издишат и през зимата певицата се поналя отново. Наскоро видяхме снимките й в един роден сериал, където имаше епизодична роля и очите не лъжат - в ръчичките, в талията и в ханша Десислава отново си е мощничка.

"Добре, де, какво правя грешно, къде бъркам?! Да, вярно е, че не тренирам много, но пък и не ям като слон. Защо на мен?!", цупи се Деси и се заканва да мине на гладна диета до плажа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.