Валентин Кулагин изтрещя: В дворците съм съпровождан от слуги! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/valentin-kulagin-iztreshtya-v-dvorcite-sam-saprovozhdan-ot-slugi-oshte-podrobnosti/50733 Goreshto.net
Валентин Кулагин изтрещя: В дворците съм съпровождан от слуги! (още подробности)

Валентин Кулагин отново изригна в мрежата!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин беше изчезнал за известно време, но ето, че отново се появи, за да разбуни духовете в мрежата. Знаем, че хасковлията прекарва доста време в Дубай, където работи по професията си и вади добри пари. Последните два поста от него в профила му обаче успяха да ядосат доста потребители. Разбира се, не липсват и такива, които го подкрепят изцяло и аплодират всяка негова "новородена" мисъл. Ето какво заявява Кулагин на всеослушание: "Любимите ми места са дворците. Да. Често ме съпровождат слуги, защото аз съм много разсеян... а никой не иска да се загубя по пътя, нали? Обичам някой друг да се грижи за моя комфорт и да бъде старателен в това. Винаги го оценявам. Посещавам и дупки понякога. Те ми дават различна емоция. Оценявайте присъствието ми по тези места, защото иначе няма да му се наслаждавате повече. Боклуците винаги изхвърлям в най-близкия кош. И най-важното - никога не забравям да бъда човек, с човеците. Слуги е имало и преди, има и сега. Сега дори има и подлоги. Слугата е професия, подлогата - себеусещане. Виждам и от двата примера всеки ден. И не ми говорете за "свободен дух". Не съм използвал думата "роб". Единственото вярно е, че всеки избира докъде може да го отведе достойнството му и липсата на такова", заяви Валентин. А само преди броени часове допълва картинката със следното: "Не понасям хора малко талантливи, но пък в много области. Малко разбира от това, малко разбира от онова.. и накрая едно голямо нищо. И най-лошото е, че също като средно-интелигентните... се мислят за велики. Много говорят, нищо не казват и са безумно нагли. Т'ва са най-вредната баластра на обществото. Предпочитам тъпаците и бездарниците.. Поне нямат претенции да бъдат нещо повече от капацитета си!", в типичния си стил разсъждава Валентин Кулагин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.