Валентин Кулагин погна Сузанита: Тая не си плати грима, който й направих! Крие се като мишка!

Валентин Кулагин се нахвърли на Сузанита!

https://goreshto.net/shoubiznes/valentin-kulagin-pogna-suzanita-taya-ne-si-plati-grima-koyto-y-napravih-krie-se-kato-mishka/133223 Goreshto.net
Валентин Кулагин погна Сузанита: Тая не си плати грима, който й направих! Крие се като мишка!

Валентин Кулагин се нахвърли на Сузанита!

Гримьорът Валентин Кулагин се нахвърли публично на Сузанита, но донякъде с право. Търси си парите за труда, човекът... Оказа се, че щерката на Орхан Мурад го потърсила и го наела да й направи грима за снимките на клип към нейно парче.

Кулагин се съгласил, в уречения ден и час отишъл на мястото, свършил си работата перфектно, Сузито била доволна, а клипът заснет. В мига, в който трябвало да си плати макиажа обаче, тя започнала да върти и да усуква.

"Пари нямала, дала ги спешно за някакви други неща, тинтири минтири... Изпрати човек от екипа да ми го каже и да ме помоли да й дам един месец отсрочка, а после щяла да ми се издължи. Дори нямаше очи да ми го каже лично. Ок, дадох й. Само че мина не месец, а няколко месеца и познайте - блокира ми телефона, за да не мога да я търся и да питам за парите си", разказва Кулагин.

Той се свързал с близък до певицата, който й предал, но после върнал думите й, че в момента е зле с финансите и няма как да плати на Кулагин.

"Нито съм за тези пари, не са милиони, нито съм дребнав. Но ме е яд, когато някой се опитва да ме използва и да ме прави на балък. Пръска пари по клипове, по парцали, по заведения, но за труда на хората няма... Аман от такива жалки псевдо "звездички", гневи се Кулагин.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.