Валерия Георгиева надмина себе си: Ето какво си позволи да прави!

Валерия Георгиева си е въобразила, че може да диктува на хората!

https://goreshto.net/shoubiznes/valeriya-georgieva-nadmina-sebe-si-eto-kakvo-si-pozvoli-da-pravi/120416 Goreshto.net
Валерия Георгиева надмина себе си: Ето какво си позволи да прави!

Валерия Георгиева си е въобразила, че може да диктува на хората!

Победителката в "Ергенът" - Валерия Георгиева може и да се опитва да води за носа или дори на каишка добряка Евгени Генчев, но това съвсем не означава, че ще го направи и с хората.

Тя обаче е упорита, нахъсана и не спира да драпа (опа - да опитва). Да опитва да превърне все повече народ във вегани като нея. Преди дни Валето дръпна яка реч за това как мнозина непросветени си мислят, че веганите стоят гладни, а това не било така.

"Знаете ли как добре се храним и знаете ли колко пъти дори преяждам?! И не, това не е пресилено, нито измама, а самата истина. Веганската храна е много вкусна и страшно засищаща, нищо, че е полезна. С нея ние си храним клетките и имаме много повече енергия след това, а не просто да си наблъскаш стомаха и да легнеш преял и изнемощял", обяснява ли обяснява Валето.

Георгиева не спира да повтаря, че се радва от факта, че Евгени е вегетарианец - такъв го е заварила, но била на крачка от това да го направи и веган. Какво толкова било - веганите ядяли картофи, ориз, бобови и много други храни на килограм.

Потребители в нета обаче скочиха и директно я помолиха да спре да ги занимава с "хранителното си разстройство". "Ще си ям кюфтетата и пържолите, щото съм нормален, а ти ако искаш, ела и ми опаси моравата", коментира зевзек в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.