Ванката проговори за Слави: Вижте истината за Дългия

Причината за раздора в екипа е изненадваща

https://goreshto.net/shoubiznes/vankata-progovori-za-slavi-vizhte-istinata-za-dalgiya/110576 Goreshto.net
Ванката проговори за Слави: Вижте истината за Дългия

Причината за раздора в екипа е изненадваща

Известният зевзек от Шоуто на Слави не издържа и реши да си разкаже всичко, въпреки че Слави и до днес го държи под крилото си. Към момента известният като Ванката е синоптик в телевизията на Дългия, но се оказва, че е получил сериозен удар от благодетеля си.

Иван Атанасов, както се казва известният от малкия екран като Ванката последва примера на свои колеги и проговори. Изглежда, че причината за звучния шамар от шефа му е доста необичайна, а именно коронацията на крал Чарлз III.

По постановка е трябвало докато информира зрителите за времето да вмъкне реплика за коронацията на Чарлз. Както всички знаят той има говорен дефект и именно поради тази причина имал затруднения с изричането на „р“ и „л“. За да се подготви сериозно, той цяла седмица репетирал, за да се представи възможно най-добре.

За съжаление единственото, което е постигнал с усилените опити всеки ден е единствено да докара колегите си до ръба на нервите.

Освен тях, успял да вбеси и шефа си, който не издържал и направо го изгонил, като дори е махнат и от прогнозата за времето.

Изглежда това, че е част от екипа на шоумена от дълги години не му е помогнало да не бъде изгонен от екипа.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.