Ваня Джаферович бесен: Жена му се вманиачи по опасните инжекции на Галена, свали 20 кила! (ВИЖ ТУК)

Жени Джаферович се вталява с инжекции за диабетици!

https://goreshto.net/shoubiznes/vanya-dzhaferovich-besen-zhena-mu-se-vmaniachi-po-opasnite-inzhekcii-na-galena-svali-20-kila-vizh-tuk/117040 Goreshto.net
Ваня Джаферович бесен: Жена му се вманиачи по опасните инжекции на Галена, свали 20 кила! (ВИЖ ТУК)

Жени Джаферович се вталява с инжекции за диабетици!

Гръм в рая - такава е ситуацията към днешна дата в семейството на Ваня Джаферович и жена му - Евгения Джаферович. А причината е в нея. Не, за късмет, тя не му е турила рога, но е полудяла по нещо, което може да съсипе здравето й, а именно опасните инжекции "Оземпик".

Както знаем, това са инсулиновите инжекции за диабетици, с които Галена се превърна в сушена скумрия от слабост, но и които я вкараха на три пъти в спешното на системи. Лекари предупредиха певицата, че имунната й система може да се срине от тези боклуци, но тя не иска да чува и продължава. Въпреки че половинката й Галин е бесен.

Е, бесен е и хърватинът Джаферович, но Жени не слуша. Още повече, след като останала очарована от факта, че след няколко поредни убождания вече е свалила около 20 килограма. Това, както знаем, беше мисия невъзможна за нея от години. Тя пълнееше без видима причина, а всеки свален килограм й костваше огромни усилия и време.

"Сега се харесва много и се надява, че няма да има йо-йо ефекта, който винаги е имала. От една страна я разбираме, защото беше достигнала до 80 кила при нейния ръст от 165, което е много. Но от друга разбираме и тревогата на мъжа й, защото тези неща са опасни", коментират близки до семейството източници.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.