Ваня Щерева: Аз съм лицемерна! Зрители: Кажи нещо, което не знаем!

Ваня Щерева направи странно признание, след което обаче я "изядоха"!

https://goreshto.net/shoubiznes/vanya-shtereva-az-sam-licemerna-zriteli-kazhi-neshto-koeto-ne-znaem/130441 Goreshto.net
Ваня Щерева: Аз съм лицемерна! Зрители: Кажи нещо, което не знаем!

Ваня Щерева направи странно признание, след което обаче я "изядоха"!

Писателката и настоящ сценарист на "Ергенът" Ваня Щерева направи странно признание в мрежата. Вместо да я похвалят за това обаче, потребителите я "изядоха", защото с думите си тя отново опита да се изкара "света вода ненапита".

Вкратце - Щерева първоначално демонстрира откровеност, сякаш признава свой грях пред света. Тя сподели, че е била лицемерна в живота си и успя да шашне някои свои последователи, но само за минута. Защото после цялата й идея стана кристално ясна.

Ванчето уж си призна кусура, но уточни, че говори за участието си в "Черешката на тортата", където с лекота раздавала най-високите оценки - по 10 точки. Просто не можела иначе, защото хората много се стараели и им коствало адски усилия, труд и пот, докато се приготвят за вечерите си пред камера.

"Как да дадеш на човека по-малко точки, като знаеш как се е постарал?! Затова и често пъти давах повече, дори да не беше истина", каза Ваня, но потребителите я "смотаха" затова, че се опитва да си прави нелеп пиар и сама да се бие в гърдите колко е щедра и добра.

"Че си лицемерна е ясно, кажи ни нещо, което не знаем! Но спри да се правиш на самарянка, че не ти отива", нахраниха я подобаващо в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.