Ваня Щерева се ожали от мъжете: Не вярвам вече в любовта! (ВИЖ ТУК)

На Ваня Щерева отдавна не й върви в любовта!

https://goreshto.net/shoubiznes/vanya-shtereva-se-ozhali-ot-mazhete-ne-vyarvam-veche-v-lyubovta-vizh-tuk/112320 Goreshto.net
Ваня Щерева се ожали от мъжете: Не вярвам вече в любовта! (ВИЖ ТУК)

На Ваня Щерева отдавна не й върви в любовта!

Хич не й върви на Ваня Щерева на любовния фронт и това не е отсега, а вече години наред. Това си признава тя самата и смело отсича, че не вярва вече в това чувство. Причината ли - ами мъжете. Така и не можела да попадне на свестен мъж, с когото да имат реално сериозна и дълга връзка.

Дали пък причината за това не е в самата Ваня, смигват потребители в мрежата, като отлично си спомнят по какви мъжленца залита тя отдавна. Знаем, че Щерева, която е вече на навършени 52 години, не изпитва интерес към господата на нейните години и по-големи, както си му е редът, а се облизва на младоци.

Последното й гадже беше дори с феноменалната разлика от 25 години. Футболистчето Борислав се порадва малко на компанията на "леля" си, но бързо му омръзна и я заряза. "Представете си, каза ми, че му е скучно с мен и предпочита да излиза с приятелите си", сподели навремето Ваня.

Тя е казвала преди и не спира да го повтаря, че е имала истинска любов само веднъж през далечната 2007-ма, но кой знае защо се разделили. След този човек не е успяла да попадне на друг, който да я накара да забрави себе си и да бъде щастлива.

"Ами как да попадне, като още малко с внуците си ще тръгне да си ляга?! Не усещат ли тези жени, че стават смешни, но и жалки?!", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.