Ваня Щерева взриви: Юлиан ми разказа всичко още преди 5 години, Диана е лабилна и... (ВИЖ ТУК)

Ваня Щерева твърдо застана зад Юлиан Вергов!

https://goreshto.net/shoubiznes/vanya-shtereva-vzrivi-yulian-mi-razkaza-vsichko-oshte-predi-5-godini-diana-e-labilna-i-vizh-tuk/53508 Goreshto.net
Ваня Щерева взриви: Юлиан ми разказа всичко още преди 5 години, Диана е лабилна и... (ВИЖ ТУК)

Ваня Щерева твърдо застана зад Юлиан Вергов!

След като цялата плеада актьори подкрепи Юлиан Вергов и заклейми Диана Димитрова като лъжкиня, преди минути го направи и Ваня Щерева. Писателката и режисьор дори определи актрисата като лабилна - публикуваща лабилни статуси и изменяща версиите си всяка минута.

Щерева заяви, че е била наясно със случилото се още преди въпросните пет години, защото с Юли са приятели и той още тогава й е разказал всичко, което е станало с подробности. Обяснил е за потресаващите и извратени съобщения до дъщеря му, както и вербалния скандал, който е последвал. Вербален, но не и с физическо посегателство.

"Синините, които тя пуска, са с неясен произход и период, лабилните й статуси, изкривяването на собствените й думи - ту 30 човека били свидетели на ударите, ту никой не ги видял. А мъж я ритнал с мъжката си обувка и то с всичка сила, но тя, видиш ли, станала, изтупала се и отишла да си завърши снимките, вместо поне седмица да лежи в болница заради травмата. Не му казваше името, от страх да не бъде съдена за клевета и подхвърляше смешни и измислени "жокерчета"...

Хора, това е абсурдно! Познавам и обичам Юлиан Вергов и съм плътно зад него. Как пък един от въпросните й 30 свидетели не потвърди думите й?! Но как и кой да потвърди една фантазия?!", изригна Ваня Щерева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.