Върхът на цинизма!! След като цял живот изневерява на съпругата си, Гонзо се изцепи: Тя остава голямата ми любов!

Георги Иванов - Гонзо и Мариета имат 25 години брак!

https://goreshto.net/shoubiznes/varhat-na-cinizma-sled-kato-cyal-zhivot-izneveryava-na-saprugata-si-gonzo-se-izcepi-tya-ostava-golyamata-mi-lyubov/130434 Goreshto.net
Върхът на цинизма!! След като цял живот изневерява на съпругата си, Гонзо се изцепи: Тя остава голямата ми любов!

Георги Иванов - Гонзо и Мариета имат 25 години брак!

25 години брак - от толкова дълго са заедно Георги Иванов - Гонзо и съпругата му Мариета, с която се влюбват, докато са още ученици на по 17 годинки. И днес, десетилетия по-късно, новият шеф на БФС призна публично нещо, което ошашави и дори шокира мнозина.

Гонзо призна, че Мариета е голямата му любов в живота и че без нея той е никой. Чудно, а?! Просто фантастично, ако цяла България не бе прихнала да се смее в този момент, защото цяла България знае, че през всичките тези години брак, той не успя да си го задържи в гащите за повече от седмица...

Да, изневерите на Гонзо към жена му са брутални и повечето от тях са публични. Десетки снимки има на целувките му с Цеци Красимирова, която му беше дълго време любовница преди години. След нея Гонзо се забавляваше и си задоволяваше нагона със Светлана Василева, днешна госпожа Гущерова. Да, Светлето може и да няма много акъл, но защо й е такъв в леглото - Гонзо си я ползваше за изтривалка.

Иванов имаше афери и с Мая Илиева, както и с чалга певицата Джина Стоева. Десетки са и другите му завоевания, повечето от които за един-два тека. И след всичко това, той заявява, че обожава съпругата си?!

"Това е върхът на цинизма, стига бе! Ако съм на жена му, този да съм го изритала от живота си форевър и да не съм се обърнала назад", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.