Върхът на лицемерието: Мария се прави на първа дружка на децата на Мирослав!

Мария събра щерка си с децата на Миро Дзвера и го играе добричка!

https://goreshto.net/shoubiznes/varhat-na-licemerieto-mariya-se-pravi-na-parva-druzhka-na-decata-na-miroslav/52982 Goreshto.net
Върхът на лицемерието: Мария се прави на първа дружка на децата на Мирослав!

Мария събра щерка си с децата на Миро Дзвера и го играе добричка!

Мария знае как да се подмаже на мъжа си и да му извади с памуче душичката, за да може после той да угоди на капризите й. Певачката демонстрира голяма любов към наследниците на Мирослав Соколов, но потребители избухнаха срещу нея, защото е видно, че прави показно.

Мара Отварачката показа в Тик-Ток как двамата с мъжа й са събрали общо трите си деца и всички заедно играят на видеоигри. То смях, то гушкане, то лигавене от страна на заралийката, което мнозина определиха като пълно лицемерие.

"Тая Мара на дъщеря си не обръща нужното внимание, та ще се прави, че много обича чуждите деца... Хайде нема нужда! Басираме се, че чака с нетърпение да си тръгнат и да й се махнат от главата. Но пред Миро и особено пред феновете го играе Добрата фея", коментират в нета.

Знаем, че Мария редовно се хвали как мъжът й й подарява скъпи коли, води я на тузарски кътчета за почивка и какво ли не. Редно е тя да му се отблагодари като поне се направи на приятелка на децата му, макар че истинската им родителка надали ще е доволна.

А и как да е, когато Отварачката отмъкна съпруга й и развали семейството им, пишат потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.