Върхът на простащината: Рачков обиди грозно колегите си Алекс Раева и Краси Радков в ефир! (двамата са бесни)

Димитър Рачков се взе за осмото чудо на света!

https://goreshto.net/shoubiznes/varhat-na-prostashtinata-rachkov-obidi-grozno-kolegite-si-aleks-raeva-i-krasi-radkov-v-efir-dvamata-sa-besni/128874 Goreshto.net
Върхът на простащината: Рачков обиди грозно колегите си Алекс Раева и Краси Радков в ефир! (двамата са бесни)

Димитър Рачков се взе за осмото чудо на света!

За осмото чудо на света се взе Димитър Рачков. Водещият на "Като две капки вода" става все по-нагъл и брутален в изказванията си и не се съобразява дори с недоволството на зрителите, които реално са неговите "работодатели" - няма ли интерес към него, няма го и него, но...

Митето очевидно се е лепнал като магнит за Маги Халваджиян, подмазва му се и смята, че си е вързал кариерата и кинтите за цял живот. Той така си е повярвал, че не само се има за по-голям от екранния си партньор Геро и взима по-голяма заплата от него, ами си и позволи да обиди колеги от друго шоу.

Рачков захапа Алекс Раева и Краси Радков, с които извън работата е бил доста близък, като ги обиди жестоко. Знаем, че двамата в момента водят "Денсинг старс", но Митето пустоса и тях, и формата им.

"Ако някой не ме харесва как водя в "Капките", да си вземе Раева и Радков - те и без друго са свободни. Ей на - никой не им гледа предаването, ама те си го водят. Работливи хора, съвестни", ухили се нагло Рачков като очевидно сметна, че е изрекъл страшна умнотия.

Сещате се обаче как го подхванаха потребителите и как го насметоха. А самите му колеги от Денсинг старс са сащисани и не проумяват как е възможна подобна низост.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.