Върна му го тъпкано: След раздялата Лидия къса синджира по барове и мъже, Атанас Колев си хапе Д-то! (СНИМКИ)

Лидия явно е решила окончателно да изтрие Атанас Колев от живота си!

https://goreshto.net/shoubiznes/varna-mu-go-tapkano-sled-razdyalata-lidiya-kasa-sindzhira-po-barove-i-mazhe-atanas-kolev-si-hape-d-to-snimki/129416 Goreshto.net
Върна му го тъпкано: След раздялата Лидия къса синджира по барове и мъже, Атанас Колев си хапе Д-то! (СНИМКИ)

Лидия явно е решила окончателно да изтрие Атанас Колев от живота си!

Атанас Колев окончателно е аут от живота на Лидия. Дали е още в мислите й - вероятно, а и тя самата каза, че не се чувства щастлива след раздялата и има нужна от професионална помощ. Очевидно е обаче, че певицата няма да се остави да затъне в блатото, а е решила сама да се измъкне оттам.

Лидия го е ударила на живот като последните й снимки са - уау! Визията й е дръзка и предизвикателна, а самата тя очевидно е решила да къса синджира и да купонясва, защото е млада - не й върви да реве за мъже.

Преди дни мацката събра очите на мало и голямо в нощен клуб в столицата, а очевидци разказват, че Лидия е била заобиколена от неизброим брой мъже. Разбира се, снимките и слуховете стигнали до ушите на Атанас Колев, който със сигурност е опънал поне две цигари с трева, за да се успокои.

Знаем, че Лидия го обичаше безумно, но реши да се отърве от него и да бяга с 200, след като той на няколко пъти й посягаше, удряше я и я дърпаше зверски за косата. А за вербалните обиди да не говорим - те бликали като водопад от устата му.

"Тая е страшен ревнивец. Ами що се е хванал с певица тогава, че и хубавка?! Да се кротне при някоя комшийка и да миряса - само вкъщи ще си седи и ще му готви", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.