Васил Драганов: Имам нова жена до себе си! (и този път ли лъже, както за Ева Тепавичарова)

Васил Драганов се похвали, че е във връзка!

https://goreshto.net/shoubiznes/vasil-draganov-imam-nova-zhena-do-sebe-si-i-tozi-pat-li-lazhe-kakto-za-eva-tepavicharova/54532 Goreshto.net
Васил Драганов: Имам нова жена до себе си! (и този път ли лъже, както за Ева Тепавичарова)

Васил Драганов се похвали, че е във връзка!

Знаете приказката за лъжливото овчарче, което всеки път лъгало и му вярвали, но като минало време се наложило веднъж да каже истината, но никой вече не му хванал вяра... Та така и с актьора Васил Драганов и неговите любовни приключения...

Знаем, че след скандалния си развод с бившата съпруга Андреа Драганова, той дълго време го играеше на жертва. Драганов пръв повдигна темата и то в ефир като целеше да злепостави жена си и да я обвини в изневяра. Той явно смяташе, че така ще й даде урок и че всички ще застанат зад него, защото е по-популярен като образ.

След разкритията на Андреа за психическото и физическо насилие, което той е упражнявал с години върху нея обаче, Васил бързо разбра, че е направил грешка. И побърза да "замете сагата" под килима като обясни колко се е променил и как пожелава на бившата си щастие, без лоши чувства.

После Драганов си измисли връзка с колежката си Ева Тепавичарова, която обаче се оказа с характер и изригна отвратена, че това е лъжа. Е, днес Васко казва същото отново - че е влюбен и има приятелка, с която е щастлив, но засега не бърза да разкрива самоличността й дори пред децата си.

Дали този път това е истина, или е поредната опашата лъжа на Драганов, предстои да видим тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.