Васил Найденов на 73: Ето как и с кого отбеляза празника! (подаръкът го шашна - СНИМКИ)

Васил Найденов чукна 73 лазарника, здрав да е!

https://goreshto.net/shoubiznes/vasil-naydenov-na-73-eto-kak-i-s-kogo-otbelyaza-praznika-podarakat-go-shashna-snimki/115986 Goreshto.net
Васил Найденов на 73: Ето как и с кого отбеляза празника! (подаръкът го шашна - СНИМКИ)

Васил Найденов чукна 73 лазарника, здрав да е!

Да ни е жив и здрав любимецът Васил Найденов, който преди дни навърши 73 години. Васко Кеца е сред най-обичаните от поколения българи певци и май скоро няма да му се намери конкуренция.

Празника си обаче той посрещна скромно за славата и възможностите си. Заради пътуване, рожденият му ден не е честват в дома му, а в хотелска стая, където духна и свещичките.

Найденов сподели трапезата и усмивките си с хората от своя екип, който го смая с подаръка си. Какво по-добро нещо за Васко Кеца от... чифт кецове?! Певецът се похвали с изненадата и призна, че ще си ги носи с кеф.

Освен свещичките на тортата, в стаята на Васко Кеца имаше красиви бели рози и задължителната бутилка с шампанско. Знаем, че певецът не е особено по пиенето, за разлика от своя колега Георги Христов, но по повода се чукнал с няколко чашки.

Васил Найденов е сред изпълнителите, които така и не създадоха свое семейство, а и няма деца. Никога обаче не е говорил, че това му липсва, а близки до него са убедени, че е щастлив.

"Кой е казал, че щастието зависи само от това дали ще се възпроизведеш и ожениш?! Масово семейни двойки са нещастни, а родители си патят от неблагодарни деца. Така че всеки има правото на желания и избор", коментират източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.