Васил Найденов призна: Малко са тези, които ме обичат истински!

Васил Найденов навърши 73 години наскоро!

https://goreshto.net/shoubiznes/vasil-naydenov-prizna-malko-sa-tezi-koito-me-obichat-istinski/116837 Goreshto.net
Васил Найденов призна: Малко са тези, които ме обичат истински!

Васил Найденов навърши 73 години наскоро!

Наскоро той навърши 73 години и му признаваме, че изглежда чудесно. Васил Найденов, който е любимец на поколения българи, направи обаче изненадващо и неочаквано от никого признание. Той заяви, че от няколко години избягва шумните и големи празненства за празника си, защото си е дал сметка колко фалшиви са повечето хора и колко малко истинските.

"Да, на човек му се ще да е харесван, да е обичан, но идва момент, в който си даваш сметка, че това е илюзия. Малцина са тези, които ме обичат искрено, затова и съм разредил до минимум събиранията си с хора. Малко са приятелите в този живот, а иначе, ако става дума някой да седне и да купонясва с теб на маса, охо... с лопата да ги ринеш", споделя Васко Кеца.

После обясни, че още не е приключил с прословутия ремонт на дома си и дори го е прекратил за малко, заради броя на ангажиментите си. Няма обаче търпение лудницата да свърши и да си отдъхне в новия стар дом.

Колкото до вечния въпрос защо никога не е бил жури или ментор в музикално риалити, Васил Найденов обяснява, че не иска никой да влияе на мнението му, нито да бъде принуден да "наранява" талантливи и млади хора.

"Харесвам ги много и никога не ме е бивало в това да ги критикувам, да избирам този или онзи, защото знам какво им става в душичките. Мога само да пожелая на всички да работят отдадено и да успеят", казва Кеца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.