Васил Найденов втрещи: Призна най-гадната си черта от характера!

Васил Найденов беше откровен за кусурите си!

https://goreshto.net/shoubiznes/vasil-naydenov-vtreshti-prizna-nay-gadnata-si-cherta-ot-haraktera/124132 Goreshto.net
Васил Найденов втрещи: Призна най-гадната си черта от характера!

Васил Найденов беше откровен за кусурите си!

Васил Найденов реши да изненада феновете си и да им разкрие една своя чисто човешка, но откровено гадна черта от характера. И признаваме, че успя да втрещи всички, които го смятаха за крайно сериозен и отговорен човек, еле след толкова години успешна кариера.

Всъщност това не пречи на Васко Кеца да е заклет професионалист, стига да не чакате от него да бъде... точен. Ей това той не го може и никога не го е умеел. Певецът постоянно закъснява и няма да отиде навреме, ако ще и на срещата да го чака президентът на Америка.

"Старая се, наистина се старая и съм опитвал какво ли не, за да преборя този си курус, ама йок. Не става. Ако случайно съм се стегнал, всичко ми е готово и съм на крачка да тръгна и да стигна навреме, ще се случи следното - я асансьорът ми ще заседне, я ще избухне пожар, я ще си изгубя ключовете, я ще забравя ютията включена... Ей такива ми ти нещица, след които хората си казват - мани го тоя несериозник", смее се Найденов.

И признава, че навремето ги канели с Богдана Карадочева в парламента, но той твърдо отказал. "Казах й - Боги, ти луда ли си?! Там не е за нас. С тези мои закъснения ще станем за смях на гаргите", спомня си Васко Кеца.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.