Васко Кръпката бълва огън и жупел: Попиля Слави Трифонов и Тони Стораро!

Васко Кръпката е убеден, че чалгата убива нацията ни!

https://goreshto.net/shoubiznes/vasko-krapkata-balva-ogan-i-zhupel-popilya-slavi-trifonov-i-toni-storaro/131133 Goreshto.net
Васко Кръпката бълва огън и жупел: Попиля Слави Трифонов и Тони Стораро!

Васко Кръпката е убеден, че чалгата убива нацията ни!

Чалгата убива нацията ни, за нищо не ставаме вече, поне огромната част от нас - в това е убеден блусарят Васко Кръпката и не дава дума да се издума на въпреки. Рокаджията от време оно плюе по Слави Трифонов и не смята да престава и днес.

"Ама как може да се дава национална трибуна, десетилетия наред, на най-бруталния чалгар у нас?! На тоя гологлав тиквеник, който на всичко отгоре и в политиката се набута, че и първа политическа сила беше по едно време... Не виждате ли накъде отиваме, към пълното дъно. Чалгата убива нацията ни, децата ни вече не знаят къде се намират. 13-годишни пикльовци ми ходят като разпасани, момичетата като жрици, а момчетата като селски батки. Отврат! повръща ми се", гневи се Кръпката.

След което подхвана и Тони Стораро, който на 9 май ще изнесе грандиозен концерт в Арена Армеец. "Ето на - огромната зала се предоставя на това нещо, пеещо простотии и откровени дебилщини, за да опростачи още повече и малкото останали неопростачени у нас", казва Васко.

И добавя, че е твърдо против тъпите обяснения, че чалгата била доходна и носела приходи. "То и дрогата сред учениците и подрастващите е доходна, знаете ли колко е доходна, ама е незаконна, нали?! Затова да не ми минават с тези номера", заключва блусарят.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.