Вдовицата на Хю Хефнър шокира: Избра да оглушее, но да чука като бик - още и още... (ВИЖ ТУК)

Хю Хефнър си докарал глухота от виаграта!

https://goreshto.net/shoubiznes/vdovicata-na-hyu-hefnar-shokira-izbra-da-oglushee-no-da-chuka-kato-bik-oshte-i-oshte-vizh-tuk/115991 Goreshto.net
Вдовицата на Хю Хефнър шокира: Избра да оглушее, но да чука като бик - още и още... (ВИЖ ТУК)

Хю Хефнър си докарал глухота от виаграта!

Мъжът, на когото завиждат може би хиляди, ако не и стотици хиляди представители на силния пол по света - Хю Хефнър, си отиде на 91 години като бил почти тотално глух. Тази глухота обаче не се дължала само на старостта му, а била и негов личен избор.

Как ли?! Ами ето така - лекарите предупредили Хеф, че ако не престане с консумацията на виагра, това ще се отрази пагубно на слуха му. Но на него не му дремело, защото предпочитал да не чува, но не и да спре със секса.

"Той искаше да чука до последно. Каза, че не го интересува ще чува ли, няма ли да чува, но няма да спре да чука. А нямаше как да го прави, ако не пие виагра, наистина много виагра", сподели в скорошно интервю 37-годишната му вдовица Кристъл Хефнър.

Тя пише книга, в която признава, че Хю е помолил да говори само хубави неща за него след гибелта му, но Кристъл е откровена - не може да го направи, защото не всичко в живота й е било розово. Дори обратното - в повечето моменти се е чудела как се е докарала до този ад.

"Хю ме контролираше изцяло, дори ми определяше какъв лак за нокти да сложа. Заповядваше ми кога да се прибирам, кога да излизам, какво да облека. Чукаше ме по главата ако ми се покажат естествените корени на косата и трябваше да се боядисам веднага. Да не говорим, че постоянно искаше да правим групови изпълнения, оргии, в които аз трябваше да участвам. Често пъти не познавах хората, с които сме в леглото, не знаех дори точния им брой", шокира света Кристъл.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.