Вечното плямпало Нора Недкова изуми: Намерих си гадже! (кой е смелчагата)

https://goreshto.net/shoubiznes/vechnoto-plyampalo-nora-nedkova-izumi-namerih-si-gadzhe-koy-e-smelchagata/51839 Goreshto.net
Вечното плямпало Нора Недкова изуми: Намерих си гадже! (кой е смелчагата)

Нора Недкова намерила будалата!

Нора Недкова пусна страхотна бомба преди празниците, с която накара мнозина да зинат от почуда. И с право. Новината е, че плеймейтката си е намерила най-после гадже, а невероятното е именно в това.

Всички познаваме Норчето отдавна и отлично знаем какъв е нравът й. Недкова има склонността да не млъква, да говори глупости на килограм, да се лигави, отново да говори глупости, да изпада в истерични крясъци и… пак глупостите. И ето тук идва въпросът кой точно е този смел човечец, който издържа всичко това?!

Наскоро Нора Недкова се върна от Дубай, където твърди, че е била с любимия си. Двамата накупили много подаръци, които тя щяла да раздаде на близките си по празниците, но, естествено, влюбеният в нея мачо я затрупал с дарове. А за Нова година със сигурност щял да й подари януарска почивка на някое топло и райско местенце.

Странно е, че нафуканата Нора не показва гаджето си, нито дори “част” от него, както правят обикновено кифлите – я ще заснемат ръка, я крак… Затова и се появиха коментари, че Недкова вероятно лъже и не си е хванала мъж, а просто я е срам, че стои сама толкова отдавна.

“Харчи парите на тате вероятно, че то друг, освен него, трудничко ще я изтрае”, пишат в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.