Венци Мицов попиля Халваджиян и "Капките": Заради вас сме на тоя хал!

Венци Мицов не издържа и изригна в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/venci-micov-popilya-halvadzhiyan-i-kapkite-zaradi-vas-sme-na-toya-hal/53409 Goreshto.net
Венци Мицов попиля Халваджиян и "Капките": Заради вас сме на тоя хал!

Венци Мицов не издържа и изригна в нета!

Снощният лайф на "Капките" подпали нервите на музиканта Венци Мицов, който изригна срещу шоуто и продуцента му Маги Халваджиян. Причината ли?! Причината беше Тома Здравков.

Да, Тома се превърна в ябълката на раздора с превъплъщението си в чалгаря Меди. Докато зрителите видимо се кефеха на образа, който той създаде и това е поредното му успешно представяне, Мицов се зае да гледа на нещата в по-различен план.

Според него българите тотално са превъртели играта и са изплискали легена, щом не се радват на истинския талант на Томата, а се хилят на чалгаджийските му номера, било то и в шоу.

"Значи така. Когато Здравков, когото много обичам и харесвам, пее рок, се намират има-няма двайсетина души, дето да го лайкнат и подкрепят. Обаче, когато Томата запява някаква тъпа чалга на някакъв си Меди, елате ни вижте - пълно с лайкове, хиляди лайкове и нечувани възторзи", гневи се Венци Мицов.

След което се обърна директно към Маги Халваджиян и му заяви в прав текст, че държавата ще се оправи, когато спре чалгията в предаването си, а пусне в него рок и нещо качествено.

"Да, държавата ще се оправи, защото държавата това сме ние хората. А хората, бате, в момента са страшно изпростели", пише Мицов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.