Венцислава Тафкова кудкудяка: Слаба съм, защото ям по веднъж на ден! (Потребители: Ходи се лекувай, ма!)

Венцислава Тафкова дава лоши съвети на подрастващите момичета!

https://goreshto.net/shoubiznes/vencislava-tafkova-kudkudyaka-slaba-sam-zashtoto-yam-po-vednazh-na-den-potrebiteli-hodi-se-lekuvay-ma/121772 Goreshto.net
Венцислава Тафкова кудкудяка: Слаба съм, защото ям по веднъж на ден! (Потребители: Ходи се лекувай, ма!)

Венцислава Тафкова дава лоши съвети на подрастващите момичета!

Потребители яко пустосаха Венцислава Тафкова в мрежата, след като вманиачената за слава някогашна Мис България изкудкудяка публично, че имала перфектни мерки, защото не се хранела. Всъщност ядяла, разбира се, но само по веднъж на ден и то минимално количество.

"Слаба съм, защото ям по веднъж. Спазвам правилото на фастинга и той ми действа чудесно. Имам енергия, свежа съм, а и не пълнея, пък и мога да ям всичко, което искам през това едно хранене. Дори шоколад и тестено мога да ям", писка доволно Тафкова.

Думите й обаче бяха посрещнати с възмущение от адекватните хора в мрежата, които са наясно с вредите от подобно нередовно хранене и гладуване (защото често пъти това си е откровен глад). Те скочиха на Венцислава с препоръка да ходи да се лекува и да не дава лоши съвети на подрастващите момичета.

Всъщност точно ученичките биха се вързали на глупостите на клявки като Тафкова, защото една умна и по-голяма жена буквално би й се изсмяла в лицето.

"По-добре тренирай, отколкото да гладуваш и да пълниш главите на младите момичета с простотии! Дано те да имат повече акъл от теб, защото е ясно, че ти си кауза пердута", пишат потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.