Венета Райкова: Бях между два свята, правих си регресия по два пъти седмично!

Венета Райкова вярва силно в картите на Съдбата!

https://goreshto.net/shoubiznes/veneta-raykova-byah-mezhdu-dva-svyata-pravih-si-regresiya-po-dva-pati-sedmichno/115933 Goreshto.net
Венета Райкова: Бях между два свята, правих си регресия по два пъти седмично!

Венета Райкова вярва силно в картите на Съдбата!

Венета Райкова изуми всички с явната си насоченост към духовното и езотериката като от типична клюкарска водеща (на "Горещо"), се превърна в писателка на бестселъри, а сега показва и умения на гадателка.

Тя всеки ден тегли по една карта за своите последователи в мрежата като разбира се, прави това първо за себе си. Райкова вярва в знаците и посланията, които ни отправя съдбата, но е категорична, че трябва да се научим да ги различаваме и разчитаме правилно.

Бившата водеща, която дълго време не можеше да се движи нормално, заради тежки проблеми в крака, няколко операции и дълга рехабилитация, сподели, че е стигнала дотам в отчаянието си, за да се реши на регресия. Както знаем, това е връщане назад в миналите ни животи, чрез което можем да узнаем какви сме били тогава, каква е кармата ни в настоящия живот и как да я изчистим, или поне да опитаме.

"Правих си регресия два пъти седмично, доста време. Благодарение на нея видях и разбрах, че в минал живот съм била мъж, който е пребит от други мъже. А точното място, което ми счупиха, беше коляното - същото коляно, което трябваше да си оперирам сега", разказва Райкова.

И ако на някои това се струва налудничаво и дори шантаво, то други са убедени в силата на Вселената, на прераждането, на това, което може би никога няма да успеем да разгадаем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.