Венета Райкова втрещи мрежата: Идва Френска революция за нашите богати управници, ще ги помете!

Венета Райкова отдавна вярва в астрологията!

https://goreshto.net/shoubiznes/veneta-raykova-vtreshti-mrezhata-idva-frenska-revolyuciya-za-nashite-bogati-upravnici-shte-gi-pomete/125361 Goreshto.net
Венета Райкова втрещи мрежата: Идва Френска революция за нашите богати управници, ще ги помете!

Венета Райкова отдавна вярва в астрологията!

Водещата Венета Райкова първо беше жълта водеща, после се насочи към писането на книги от типа чиклит, който се превърнаха в бестселъри у нас, а сега е поела в нова посока - астрологията и езотериката.

Тя не крие, че се ръководи от звездите, както и се реши да направи собствени карти за гадание, които нарече "Карти на съдбата". На тях се задават въпроси и изтеглената карта носи отговорът...

И така, днес Райкова е особено развълнувана, защото предстои нещо, което не се е случвало от 250 години насам - а именно, Плутон ще влезе във Водолей на 21 януари и светът ще се промени изцяло. Това го говорят отдавна и почти всички астролози, както и хора, свързани с окултното.

"Ще се сложи край. С ерата на Водолея ще се сложи край на всички измами, схеми и далавери, както във финансов, политически, така и в личен план. Водолеят е зодия, която носи в себе си справедливостта и свободата, истината. Затова през този започващ период ще има огромни трансформации във всички направления. Ще издам само, че когато пред 250 години Плутон е влязъл във Водолей, е избухнала Френската революция. Знаете какво е станало по нейно време, така че се гответе за такава и у нас", смигва Венета Райкова.

И вещае подобни развития на нещата за родните политици и богати управници.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.