Верно ли?! Михаела Маринова празнува любовта с... жена! (СНИМКИ)

Михаела Маринова озадачи доста феновете си!

https://goreshto.net/shoubiznes/verno-li-mihaela-marinova-praznuva-lyubovta-s-zhena-snimki/117539 Goreshto.net
Верно ли?! Михаела Маринова празнува любовта с... жена! (СНИМКИ)

Михаела Маринова озадачи доста феновете си!

Младата певица Михаела Маринова, която от старта на кариерата си е безспорна любимка на Саня Армутлиева, озадачи жестоко феновете си. Мишето, като я наричат, пусна снимки от романтичния Париж и обяви, че празнува щастието и любовта.

Странното е, че под "любовта" така и не стана ясно какво визира, още повече, че снимките е сама или гушната с... жена. Не е ясно дали Маринова намеква нещо, или просто е объркала поста си стилово, но след часове го коригира и добави, че празнува щастието, приятелството и любовта. Така вече сме по-съгласни...

Причината за корекцията може да са леки закачки на потребители, които се зачудиха дали, аджеба, Мишето не е минала на жени, след като от мъжете й е писнало. А и има защо да й писне, след като няколкото връзки, които имаше и на които залагаше надежди, се разпаднаха.

Последната от тях бе с футболиста Александър Дюлгеров, по когото тя беше луда от любов. Двамата изкараха няколко години заедно и изглеждаха перфектната двойка, но изведнъж се оказа не само, че са се разделили, но и че Александър си има нова приятелка.

"Всички тези неща явно са й дотегнали на Михаела и е решила да го раздава свободна", коментират близки до нея източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.