Веселин Маринов проговори за Рачков: Баджанаци ли са?

https://goreshto.net/shoubiznes/veselin-marinov-progovori-za-rachkov-badzhanaci-li-sa/52980 Goreshto.net
Веселин Маринов проговори за Рачков: Баджанаци ли са?

Веселин Маринов проговори за отношенията си Димитър Рачков

Баладичният изпълнител в момента е част от журито на „Като две капки вода“. Трубадурът от Полски Тръмбеш седна на стола на предишния оценител Юлиан Вергов, когото в момента разследват за побоя над колежката му Диана Димитрова.

 Изненадващо, още в първия епизод на шоуто, Веселин Маринов захапа водещия Митко Рачков. Двамата не спряха да си обменят злостни подмятания, помежду им хвърчаха стрели на омраза и взаимно обвинение.

Зрителите ахнаха от тази ескалираща агресия, а и колегите от журито на певеца също останаха с отворени уста.

Но върхът на обидата се случи, когато Веско Маринов се обърна към Рачков с интимното „баджанак“.

„Кога и тези двамата са си „омесили капите“. Коя жена е била обща и за двамата, досега не се знаеше нищо по темата“, недоумяваха зрителите на „Капките“.

Напрежението стана толкова голямо, че мрежата завря от предположения коя е жената, заради която певеца и комика така се сдърпаха и то публично.

„Няма такова нещо, не сме баджанаци с Рачков. Цялата тази кавга бе режисирана, не сме се карали на сериозно, а на шега. Изобщо не се мразим, всичко е заради сценария“, обясни тягостното положение Веселин Маринов.

Въпреки това съмнението остана и мнозина фенове на песенното шоу са убедени, че напрежение между двамата съществува, и причината е жена.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.