Веселин Маринов: Велико е да погледнеш зад завесите и да видиш пълна зала

Най-големият му фен Румен Кунов разказва за грандиозния предколеден концерт

https://goreshto.net/shoubiznes/veselin-marinov-veliko-e-da-poglednesh-zad-zavesite-i-da-vidish-palna-zala/122678 Goreshto.net
Веселин Маринов: Велико е да погледнеш зад завесите и да видиш пълна зала

Най-големият му фен Румен Кунов разказва за грандиозния предколеден концерт

Веселин Маринов има едни от най-лоялните фенове и това се е доказало през годините. Неговата публика никога не намалява, а той самият сякаш не остарява. Почитателите му са пръснати из цяла България. С редакцията ни се свърза един от тях, за да изрази любовта и отдадеността си към него и да разкаже за грандиозния му концерт в Зала 1 на НДК в края на м.ноември. Името му е Румен Кунов. Той е от Плевен, но не е пропуснал концерт на певеца из цялата страна.

 

Последните дни на ноември бяха отбелязани с 3 негови концерта, които ще се помнят дълго. Зала 1 на НДК беше пълна до последното си място,, разказва младият му почитател.

 

От 1997 г. Веселин Маринов организира концертите си в края на годината и за него те са своеобразна изповед пред публиката за онова, което му се е случило през отминалата година, споделя Румен, който няма нито едно пропуснато негово участие.

 

От близките си срещи с изпълнителя, Кунов е научил, че той винаги се притеснява да не забрави нещо. Има стотина човека, които отговарят за организацията и ако един направи малка грешка, тя може да се отрази на концерта. Болезнено прецизен, Веско изпипва нещата до последния детайл.

 

Румен Кунов, заедно с хилядите фенове на Веселин Маринов, които бяха на концертите му споделят, че са там заради любовта си към него, творчеството му и за това, което изразява чрез музиката си. Сред публиката има и по-млади, и по-възрастни фенове, които се забавляват искрено с шоуто.

 

„Това е най-великият миг, когато зад завесите погледна и видя пълния салон, независимо къде е концерта. Най-хубавото за един артист е да види препълнена зала и хора тръпнещи в очакване. Те са тук, за да имат една по-различна вечер. Тогава притеснението изчезва и се отдавам на емоцията, която ме завладява“, признава самият Веселин Маринов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.