Веселка от "Фермата" взриви с признание за нея и Велин! (ето защо сватба няма)

Веселка от "Фермата" и Велин щяха да се женят на 15 август!

https://goreshto.net/shoubiznes/veselka-ot-fermata-vzrivi-s-priznanie-za-neya-i-velin-eto-zashto-svatba-nyama/122014 Goreshto.net
Веселка от "Фермата" взриви с признание за нея и Велин! (ето защо сватба няма)

Веселка от "Фермата" и Велин щяха да се женят на 15 август!

Веселка Маринова, която хората все още наричат просто Веселка от "Фермата", трябваше отдавна вече да е омъжена жена. Тя и годеникът й Велин бяха определили 15 август за датата на венчавката и бяха категорични в това, защото и двамата са много набожни.

Е, 15 август, на който е празникът Голяма Богородица, отдавна мина, но Веселка отново е мома. Така де, сингъл или самотна майка ако щете, защото знаем, че тя се раздели с бащата на децата си, който я потискаше и тормозеше дори физически.

След като избяга от село в Троян, Веселка срещна Велин и се сгодиха, но до сватба не стигнаха. Днес тя призна и причината, а тя е, че решили не просто да подпишат и да се повеселят с неколцина близки, а искали да вдигнат тържество за чудо и приказ, което да се помни дълго и да се говори за него из цял Троян.

"Затова отложихме нещата, защото бяхме и много заети с работа, а не искаме да претупваме организацията. Ще си направим такава сватба, че и приказките да ни завидят", радва се Веселка, но не издава дали вече е готова с булчинската рокля. Да, рано е още, защото венчавката ще е чак другото лято, но Маринова поддържа винаги едни и същи килограми, така че едва ли няма да успее да се побере в нея, ако я вземе по-рано.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.