Веско, нормален ли си?! Побеснели шофьори едва не ошамариха Веселин Маринов и с право!

Веселин Маринов явно не е искал да плаща такса на общината!

https://goreshto.net/shoubiznes/vesko-normalen-li-si-pobesneli-shofyori-edva-ne-oshamariha-veselin-marinov-i-s-pravo/119535 Goreshto.net
Веско, нормален ли си?! Побеснели шофьори едва не ошамариха Веселин Маринов и с право!

Веселин Маринов явно не е искал да плаща такса на общината!

Веселин Маринов едва не си изяде пердаха и то як пердах, от група побеснели шофьори. Този път обаче не хората са вагабонти, а Веско постъпи глупаво и дови нагло. За да не плати такса на общината, той едва не отнесе шамарите.

Случката се разигра преди броени дни в столичния квартал "Лозенец", където на Веско му хрумна да снима клип. При това певецът се изтипоса са ръкомаха и да се вживява не къде да е, а директно на улицата, при това в пиков час на движението. Лудост, откъдето и да го погледнеш!

Разбира се, моментално се образува колона от автомобили, които първоначално търпеливо изчакваха певеца, но после, когато опашката стана безкрайно дълга и клаксони се разпищяха отвсякъде, нервите на столичани не издържаха. И с право.

Самият Маринов обаче дори не се и усети защо му свирят. Така се беше отнесъл трубадурът на бабичките, така лирично се бе извисил и така енергично ръкомахаше, че се наложи хора от екипа да отидат до него и да му обяснят лично.

Оказа се, че Веско така и не е уведомил общината, която да вземе мерки и да затвори улицата като пренасочи движението. А най-вероятната причина да не го направи е, за да не плаща съответната такса за това.

Знаем, че Веселин Маринов е крайно пестелив, да не кажем стиснат, и редовно обича да снима някъде, където ще му дойде безплатно.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.