Видяла жабата, че подковават коня... Благой Георгиев стана актьор в театъра! (ето колко му плащат)

Благой Георгиев се цани за театрален актьор!

https://goreshto.net/shoubiznes/vidyala-zhabata-che-podkovavat-konya-blagoy-georgiev-stana-aktyor-v-teatara-eto-kolko-mu-plashtat/112325 Goreshto.net
Видяла жабата, че подковават коня... Благой Георгиев стана актьор в театъра! (ето колко му плащат)

Благой Георгиев се цани за театрален актьор!

Хубаво си го казва поговорката "Видяла жабата, че конят го подковават, пък и тя си вдигнала крака"... Същото се отнася и за Благой Георгиев, който, видиш ли, се цани за актьор. При това не какъв да е актьор, а театрален, което е висшият пилотаж на професията.

Блажко, който победи в Сървайвър, явно е убеден, че няма нещо, което да не му се удава и кой знае... след театъра може да се захване и с класически балет. Засега обаче ще гастролира из родните градове като ще изнася около седем или осем представления на месец.

Да, няма майтап - Джизъса стана част от "Спанак с картофи", в която постановка си партнира с Кирил Ефремов и с Иво Аръков. Той ще играе себе си и сюжетът е отново на футболна тематика. Трима съдии си говорят в съблекалнята и разговорите се въртят около жените.

Всъщност, каква по-подходяща тема за наш Благо, който се прочу като женкар на десетилетието у нас. Както знаем, преди дни той сложи парафа си под документите за развод с Полина Спасова, след като бракът им издържа няколко месеца.

Георгиев вече е свободен мъж, отново сингъл и се оглежда за връзка. Е, беше хвърлил око на Ивана Главчева, но чедото на Ванко 1 май не му обърна внимание. Така че... продължаваме напред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.