Вики от "Мастило" разкри какво пие всеки ден, за да й е плоско коремчето! (ВИЖ ТУК)

Вики от "Мастило" се поизгуби от сцената, но напомня за себе си в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/viki-ot-mastilo-razkri-kakvo-pie-vseki-den-za-da-y-e-plosko-koremcheto-vizh-tuk/110299 Goreshto.net
Вики от "Мастило" разкри какво пие всеки ден, за да й е плоско коремчето! (ВИЖ ТУК)

Вики от "Мастило" се поизгуби от сцената, но напомня за себе си в нета!

Тя отдавна се изгуби от сцената, защото се отдаде на мъжа си и родителските грижи. Става дума за Виктория Терзийска, позната на повечето ни просто като Вики от "Мастило".

Вики може да не е често в медиите и по площадите, но пък е активна в социалните мрежи. Където, освен снимки и истории за децата и семейството си, дава и някой и друг полезен съвет на последователите си. Последното, с което им грабна вниманието, е това, което пие, за да й е плоско коремчето.

Знаем, че Вики е над 40-те, но продължава да изглежда добре, защото се грижи за фигурата и за кожата си. Тези дни тя обясни подробно, че е започнала да пие натурален ябълков оцет всеки ден и то по няколко пъти.

"От малка още си имам проблем със стомаха. Подуване имах, газове, болки. Ходила съм по всички възможни изследвания и нищо, обикновените неща - гастрит, колит... Ако щете вярвайте, но откакто пия ябълковия си оцет, няма нито подуване, нито нищо. Чудесно се чувствам, а и е полезен като цяло. Пия го сутрин с малко вода на гладно, а може и преди хранене", обяснява певицата.

Последният й ябълков оцет, защото взимала различни, но всичките задължително натурални, бил с джинджифил и със специален вид мед, който също се отразявал перфектно на организма й. Даже с оцета свалила и няколко зимни килца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.