Вики Терзийска празнува РД на мъжа си без грим у дома: Петър Величков чукна 52! (СНИМКИ)

Петър Валичков навръши 52 години, а Вики Терзийска направи партито у дома!

https://goreshto.net/shoubiznes/viki-terziyska-praznuva-rd-na-mazha-si-bez-grim-u-doma-petar-velichkov-chukna-52-snimki/118941 Goreshto.net
Вики Терзийска празнува РД на мъжа си без грим у дома: Петър Величков чукна 52! (СНИМКИ)

Петър Валичков навръши 52 години, а Вики Терзийска направи партито у дома!

Повод за празнуване имаше наскоро семейството на Вики Терзийска. Любимият й мъж Петър Величков, от когото са двете й дъщери, чукна 52 лазарника, а любимите жени му направиха изненада.

Противно на очакванията, че всички ще се набутат в някакъв супер лъскав и скъп ресторант, с десетки приятели, това не се случи. Тържеството бе скромно и в най-тясна семейна среда - само те четиримата. Но Вики и Петър са убедени, че повече не им трябва.

Певицата поръча интересна торта за мъжа си, приготви вкусни блюда, но самата тя остана напълно неглиже и дори не си сложи грим за снимките. Всъщност тя никога не е обичала да се гримира твърде много, така че разликата със или без грим не е толкова контрастна.

Двете щерки на съпрузите са видимо доволни и ухилени, което е ясен знак, че родителите им не са им се карали след скандалното интервю пред Петя Дикова. Поведението на момиченцата още пали коментари в нета, защото бе леко абсурдно и лигаво, но Вики от "Мастило" бе категорична - те са деца и тя ги подкрепя напълно.

Припомняме, че мъжът на певицата е изпълнителен директор на една от най-големите вериги бензиностанции у нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.