Вики Терзийска в ефира на bTV: Ръководството ви трябва да защити Петя Дикова и да изясни "скандала" с децата ми!

Вики Терзийска заяви, че Петя Дикова сама си е променила длъжността!

https://goreshto.net/shoubiznes/viki-terziyska-v-efira-na-btv-rakovodstvoto-vi-tryabva-da-zashtiti-petya-dikova-i-da-izyasni-skandala-s-decata-mi/119704 Goreshto.net
Вики Терзийска в ефира на bTV: Ръководството ви трябва да защити Петя Дикова и да изясни "скандала" с децата ми!

Вики Терзийска заяви, че Петя Дикова сама си е променила длъжността!

Петя Дикова не е била наказана от ръководството на Би Ти Ви и не е била свалена насила на по-ниска позиция, това заяви в нейна защита Вики Терзийска. Певицата бе нападана многократно, че е виновна за "понижението" на Пипи от водеща в обикновен репортер, но Терзийска заяви, че това е нейно лично решение.

Тя помоли от ефира на Би Ти Ви да се свърши веднъж завинаги с "предъвкваната" хиляди пъти тема с децата й и хората от медията да защитят Пипи, която не е направила нищо нередно.

"Петя Дикова сама промени позицията си в работата, защото и тя има две деца, за които трябва и иска да се грижи сама, без помощта на бавачки. А това, както всеки човек знае, изисква време", заяви Вики от "Мастило".

Колкото до децата си и поведението им в ефир, когато употребяваха мръсни думички и заявиха, че всички мразели Би Ти Ви, Вики Терзийска написа следното до останалите родители и по-точно до дамите сред тях.

"Мили и съвършени дами, знам, че във вашите семейства и домове всичко е идеално и просто перфектно, но в моето не е така. Ние у нас и пеем, и се смеем, и се караме, и си крещим понякога, да - това е нормално и напълно в реда на нещата, още повече, когато хората наистина се обичат и присъстват в това семейство не само физически, но и духовно, с цялото си същество", заяви певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.