Виктор Стоянов отврати участничките и зрителите с това, което призна за "Ергенът"!

Виктор Стоянов се е взел за голямата работа!

https://goreshto.net/shoubiznes/viktor-stoyanov-otvrati-uchastnichkite-i-zritelite-s-tova-koeto-prizna-za-ergenat/116181 Goreshto.net
Виктор Стоянов отврати участничките и зрителите с това, което призна за "Ергенът"!

Виктор Стоянов се е взел за голямата работа!

За какъв се помисли Виктор Стоянов - това се питат бесни потребители в нета, след като чуха какви ги дрънка първият ерген за "Ергенът". След като му изтече договорът, Стоянов си позволи да говори откровени лъжи като тази, че не е получил и стотинка за участието си. При все, че Евгени Генчев се радваше на сумата, която му е била платена, думите на Виктор звучат леко несериозно...

Друго обаче вбеси момичетата, които се надпреварваха за сърцето му и това е изявлението му, че съжалява затова, че изобщо е участвал. На въпроса какво е било най-лошото нещо в предаването, той отговори - това, че участвах в него.

Е, как ви се струва и как мислите са реагирали участничките, чули това?! При все, че той се обясняваше на повечето от тях, нацелува ги всичките, а на Алекс Гърдева дори се обясни в любов, изказването му е повече от грубо и нетактично.

"Не е мъжко да говори такива неща, след като "Ергенът" го направи известен и от него му тръгна всичко. Кой щеше да те навре в телевизията бе, Викторчо, ако не беше "Ергенът"?! Кой щеше да те кани в "Преди обед" и да ти дава ролички в театъра?! Никой! Щеше да си същия онзи нещастник във фитнеса, който опъва от 7 до 17 часа. Неблагодарно същество си ти, ама то това ти пролича още на екран", попиляха го в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.