Виктор Стоянов се ожали: Цял живот ще ме наричат с този селски прякор "Ергенът"! (ето какво разкри за бившата си)

Виктор Стоянов се оплака, че няма и много приятели!

https://goreshto.net/shoubiznes/viktor-stoyanov-se-ozhali-cyal-zhivot-shte-me-narichat-s-tozi-selski-pryakor-ergenat-eto-kakvo-razkri-za-bivshata-si/127626 Goreshto.net
Виктор Стоянов се ожали: Цял живот ще ме наричат с този селски прякор "Ергенът"! (ето какво разкри за бившата си)

Виктор Стоянов се оплака, че няма и много приятели!

Първият ерген Виктор Стоянов ще с остане такъв цял живот. Това прогнозира самият той, макар и с голяма доза съжаление, защото не му било приятно. "Какво да се прави, ще си го нося, докато съм жив този прякор. Звучи ми тъпо, някак селски, но и сам си го спечелих. Сигурен съм, че дори и да се оженя един ден, пак ще ми викат "Ергенът", смее се тъжно той.

Виктор разкри и някои подробности за бившата си приятелка Мария Тарашманова, а именно, че пътуванията са били основното им занимание като двойка. За всичко обаче отговаряла тя.

"Никога не съм се занимавал с идеите и с организацията за пътуванията, тя вършеше всичко това, защото го умее и й доставя огромна наслада. Аз бях като принцеса - просто тръгвам нанякъде с нея. Е, куфарите и шофирането бяха за мен, разбира се", казва Стоянов.

И добавя, че противно на очакванията на доста хора, той не води активен социален живот. "Ако дължината на живота ми зависеше от социалния ми такъв, отдавна да съм се споминал", смее се ергенът и признава, че няма много приятели.

Обикновено го търсели за съвети по женски въпроси, но самият той не се смята за експерт в това.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.