Виктория Капитонова активира бомбата за победителката в "Ергенът" 2!

Виктория Капитонова знае името на щастливката!

https://goreshto.net/shoubiznes/viktoriya-kapitonova-aktivira-bombata-za-pobeditelkata-v-ergenat-2/54128 Goreshto.net
Виктория Капитонова активира бомбата за победителката в "Ергенът" 2!

Виктория Капитонова знае името на щастливката!

Тя триумфира в първия сезон на "Ергенът" и успешно се води победителка, въпреки че с Виктор Стоянов към момента, а и тогава, едва се понасяли, камо ли да говорим за чувства... Да, става дума за Виктория Капитонова, която показа, че за пет минути слава може и на главата си да застане.

Рускинята не си губи времето, а се бута непрекъснато по медиите като днес я гледаме в конкурентната на Би Ти Ви - Нова телевизия, където се изявява в Хелс Китчън. Капитонова обаче знае как да поддържа интереса към себе си и скоро активира страшна бомба в нета. Тя сподели, че знае името на настоящата победителка в "Ергенът" 2.

"Отдавна знам кое момиче е избрал Евгени и да, за разлика от нас с Виктор, той наистина свършва предаването влюбен в нея. Или поне си въобразява, че е влюбен, защото реалният живот няма нищо общо с камерите, лъскавите имения и романтиката. Ще повярвам, че са един за друг, чак ако останат заедно поне няколко месеца след предаването", смее се Викито.

Тя обаче довери, че й е изрично забранено да издава подробности за сегашния формат и не само за фаворитката, но и за останалите момичета и пианиста. Договорът идва директно от Би Ти Ви, а и от Нова, които я предупредили, че са конкуренти и участието й при шеф Ангелов й затваря устата като с тиксо.

Ако случайно се разбъбри и излезе инфо от нейна страна, тя подлежи на парични санкции, които едва ли ще иска да плати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.