Виктория Капитонова изригна: Българите са говеда, кълнат ме да умра!

Виктория Капитонова заяви, че не й пука от хейтърите!

https://goreshto.net/shoubiznes/viktoriya-kapitonova-izrigna-balgarite-sa-goveda-kalnat-me-da-umra/125040 Goreshto.net
Виктория Капитонова изригна: Българите са говеда, кълнат ме да умра!

Виктория Капитонова заяви, че не й пука от хейтърите!

Виктория Капитонова категорично обяви българите за прости, тъпи, злобни и говеда, които не знаят как да живеят, но гледат и душат в чуждия живот. Разбира се, това не се отнася за всички българи, но за голяма част от тях - онези, които примират от наслада по цял ден да ровят из социалните мрежи и да плюят по всеки, който им се мерне пред очите.

"Това са жалки хорица, твари, които съжалявам. Които нямат личен живот, пари нямат и никакво забавление, затова висят по компютрите и по цели дни хейтят тези, на които завиждат. Такива плъхове дори работа нямат, защото ако имаха, щяха да бъдат заети с нея, а не с чуждите животи", изригна рускинята.

След което добави, че все по-често й се случва да получава не просто поредните гнусни обиди в нета, а директни заплахи и дори клетви. "Да, да. Тези боклуци ме кълнат да умра, да изчезна, питат ме защо стоя в държавата им, заплашват ме с какви ли не неща... Но, знаете ли?! На мен изобщо не ми дреме, защото простотията им не ме застига. Аз съм си добре и дори съм извадила 40 бона от семинарите си - нещо, с което те няма да се похвалят", нахрани ги Вики.

Всъщност и ние, както и потребителите с два грама мозък поне, сме категорични, че е недопустимо и гнусно да правиш това, от което Капитонова се оплака. Защото, в крайна сметка, всичко се връща.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.