Виктория Капитонова заряза образа на "девственица": Пусна си г@лия з@дник в мрежата! (СНИМКИ)

Виктория Капитонова се правеше на много скромна, а всъщност...!

https://goreshto.net/shoubiznes/viktoriya-kapitonova-zaryaza-obraza-na-devstvenica-pusna-si-g-at-liya-z-at-dnik-v-mrezhata-snimki/125314 Goreshto.net
Виктория Капитонова заряза образа на "девственица": Пусна си г@лия з@дник в мрежата! (СНИМКИ)

Виктория Капитонова се правеше на много скромна, а всъщност...!

Е, както се казва - търпението е всичко. Изчакай и ще видиш как маските от лицата на някои хора падат сами и те се показват в реалната си светлина... Това коментираха за Виктория Капитонова потребители в нета, след като рускинята се правеше на "света вода ненапита" и едва ли не девственица, а какво излезе...

Знаем, че Викито винаги е твърдяла, че не е лесна и не иска нищо от мъжете, защото парите си ги вадела сама. Тя не спира да се хвали със семинарите, които започна да прави, подобно на Наталия Кобилкина и от които, по думите й, вадела луди кинти.

Също така фенове й плащали в хилядарки, само за да я видят и да се допрат до нея... Бля, бля, бля... Защо тогава Капитонова опря до най-стария и банален похват за търсене на мъже с дебел портфейл - голи снимки в нета?!

И не, не става дума за онези, които фалшиво й бяха изфабрикували наскоро, а за реални нейни снимки, на които тя акцентира върху задните си части. Очеизвадно е, че Виктория нарочно си снима Д-то, за да възбуди мъжете, от които уж не се интересува.

"Тая каква евтиния е, не ти е работа! Прави се на отворена пред тъпите си фенчета, а иначе козирува и "свири на кавал" по поръчка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.