Вижте актрисата от „Робинята Изаура“, няма да я познаете

Луселия Сантон е на 65 години и няма и следа от позната ни актриса от сериала

https://goreshto.net/shoubiznes/vizhte-aktrisata-ot-robinyata-izaura-nyama-da-ya-poznaete/54813 Goreshto.net
Вижте актрисата от „Робинята Изаура“, няма да я познаете

Луселия Сантон е на 65 години и няма и следа от позната ни актриса от сериала

Определено актрисата Луселия Сантон, която изигра главната роля в латино сапунката „Робинята Изаура“ оставя ярка следа в няколко поколения с ролята си. Теленовелата е от далечната 1976-та година и беше изключително популярна за времето си, като се ползваше с голяма популярност и много след това.

В България също сериалът е доста популярен и хиляди го очакваха пред телевизора с интерес. Не малко мъже също го гледаха заради младата тогава латиноамериканка. Все пак при дебюта на сериала, Луселия е била едва на 19 години. Въпреки крехката си възраст тя показва добри актьорски умения и хиляди зрители преживяваха нейните успехи и падения пред малкия екран.

С времето сериалът започна да губи своята популярност и да избледнява, но той остава един от разпознаваемите за поколението на 90-те години.

С добре изиграната главна роля, Луселия се изстрелва във висините на киноиндустрията. След „Робинята Изаура“, тя бива избрана в няколко големи проекта.

Вече 65-годишната „Изаура“ не може да се похвали с почти нищо от предишната си красота и излъчване. Тя видимо се е състарила, появили са се големи бръчки, кожата й отпусната, но има нещо, което не се е променило в годините и това е нейната чаровна усмивка.

Въпреки, че годините не са я подминали, тя все пак остава любимката на не едно поколение.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.