Вижте с какво се разделят Иван и Андрей, зрителите онемяха

Едни от най-популярните ТВ лица у нас се похвалиха, че кариерата им се развива сериозно

https://goreshto.net/shoubiznes/vizhte-s-kakvo-se-razdelyat-ivan-i-andrey-zritelite-onemyaha/52020 Goreshto.net
Вижте с какво се разделят Иван и Андрей, зрителите онемяха

Едни от най-популярните ТВ лица у нас се похвалиха, че кариерата им се развива сериозно

Едни от най-популярните ТВ водещи и продуценти в България Иван и Андрей споделиха, че кариерата им на продуценти се развива сериозно, но всяко нещо изисква жертви. Те споделиха с какво се налага да се разделят – нещо, което е свързано с живота им от години насам.

Известният ТВ-тандем се налага да се раздели с офиса си, което става ясно от тяхна публикация в социална мрежа. Те са започнали своята кариера с популярната мотивационна реплика, която в превод на български гласи „няма невъзможни неща“. Смятат, че и офисът им е донесъл много късмет и им е помогнал много в издигане в телевизионната кариера.

Екипът им се е разраснал много, а дори и от новата година ще им е необходим и кино отдел, което налага да търсят нещо по-голямо. Това е и причината, поради която ще продават късметлийския си офис. Той е с площ от 330 квадратни метра и се намира в квартал Лозенец.

Двамата стоят зад редица успешни ТВ продукции като Сблъсък, Къртицата, сериалът Съни бийч и други. Техни близки твърдят, че това е само началото, 2-мата са пълни с идеи и скоро ще има нови успешно проекти.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.