Владимир Михайлов: Дано през лятото намеря малко време за семейна почивка

Призовава всички за повече търпимост, мисъл и грижа

https://goreshto.net/shoubiznes/vladimir-mihaylov-dano-prez-lyatoto-namerya-malko-vreme-za-semeyna-pochivka/111286 Goreshto.net
Владимир Михайлов: Дано през лятото намеря малко време за семейна почивка

Призовава всички за повече търпимост, мисъл и грижа

След като в периода 2020-2022 г., Владимир Михайлов стана мегазвезда със сериала „Братя“, тази година той отново стана главно действащо лице в ефира на Нова тв, но със спечелването на формата „Като две капки вода“.

 

Той триумфира с имитацията на Васил Найденов и спечели чисто нов автомобил, което пък наложи да се захване с шофьорски курсове, тъй като няма книжка. Зарича се, че това ще се случи в най-скоро време. Не крие, че от години съпругата му Михаела го вози и допълва, че тя дори има златен талон, тъй като е изключително внимателен шофьор.

 

Споделя, че все още не може да повярва, че Стефан Димитров ще му подари своя песен и допълва, че дори не знаел, че двамата с Васил Найденов ще присъстват на финала. Освен това споделя, че влязъл в „Капките“ с идеята да остави сърцето си в шоуто.

 

Относно героя му Денис Топал, Влади споделя, че той винаги ще му остане скъп, тъй като за него не е само телевизионен герой, а резултат от труда на цял един екип. Макар да му липсва, осъзнава, че „Братя“ е трябвало да има своя край, който да е адекватен и навреме. В противен случай историята щяла да се разводни и да се изгуби силата на персонажите.

 

Като най-труден момент в личен план недвусмислено посочва кончината на баща му, след която преживял две кошмарни години. Именно съпругата му Михаела била човекът, който му помогнал да излезе от дълбоката криза. 

 

Признава, че понякога му се случва да си изпусне нервите в напрегната ситуация, но бърза да уточни, че не се гордее с това. Категоричен е, че не това е начинът за решаване на проблемите. Затова призовава всички за повече търпимост, мисъл и грижа.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.