Владимир Зомбори втрещи жена си: Преди си падах по мацки, които "тресат" на чалга!

Владимир Зомбори призна, че самият той е слушал подобна музика!

https://goreshto.net/shoubiznes/vladimir-zombori-vtreshti-zhena-si-predi-si-padah-po-macki-koito-tresat-na-chalga/130214 Goreshto.net
Владимир Зомбори втрещи жена си: Преди си падах по мацки, които "тресат" на чалга!

Владимир Зомбори призна, че самият той е слушал подобна музика!

Любимецът на публиката в "Капките" - Владимир Зомбори, призна нещо, от което на мнозина им призля и сме сигурни, че сред тях е и половинката му Весела Бабинова. Чаровникът имитатор разкри, че навремето родителите му са слушали доста от така наречената поп фолк музика, особено сръбско и самият той си е падал по някои хитове.

Нещо повече обаче - Зомбори се кефел на мацки, които тресат кълки на мазна чалга и е имал няколко свалки с подобни по заведенията на нощна София. За радост обаче бързо се ориентирал и се коригирал като осъзнал, че това е пълна простотия.

"Какво да кажа, всичко се изроди сякаш. Текстове, музика, почитатели - простотията и тъпотията расте с главоломна скорост и ако преди е имало що-годе сносни парчета от стила, то сега става все по-уродливо", казва Владо, за радост на половинката си.

С Весела Бабинова, както знаем, имат едно дете, но още не са женени, а той й е обещал скорошна сватба. "Тя не ми е любов от първия поглед, няма защо да лъжа. Трябваше ми време и да я погледна от още няколко ъгъла, за да се влюбя и да осъзная, че това е човекът, но сега съм сигурен и все по-убеден, че друга жена за мен няма", казва Зомбори.

Той е и фаворитът на зрителите на "Като две капки вода" за победител, но ще видим дали ще го огрее.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.