Влогърка попиля Филип Киркоров: Кой го знае тоя в България?! Пет пари не дават за него!

Филип Киркоров се разделя с имотите си на Черноморието!

https://goreshto.net/shoubiznes/vlogarka-popilya-filip-kirkorov-koy-go-znae-toya-v-balgariya-pet-pari-ne-davat-za-nego/115735 Goreshto.net
Влогърка попиля Филип Киркоров: Кой го знае тоя в България?! Пет пари не дават за него!

Филип Киркоров се разделя с имотите си на Черноморието!

Влогърка попиля буквално руската звезда Филип Киркоров като заяви, че в България той отдавна е господин Никой. Варя Давидова, която отдавна живее у нас, скочи на Киркоров и разкри, че бившият мъж на Алла Пугачова само се звездее, но без реално покритие.

"Той е бил нещо си, но едно време, преди много години, още по соца. Днес повечето българи не са и чували за него, а тези, които са, изобщо не го харесват, нито слушат песните му. Питала към хора за заглавия на негови парчета, но всеки гледа като ударен и не може да ми каже поне две, дори едно", казва влогърката.

Дали тя има някакви лични отношения и вражда с Киркоров, не знаем, но уверява, че певецът отдавна е изкукал и се държи потресаващо за всеки нормален човек. Затова и изпитвал затруднения с последната си цел у нас, а именно да продаде десетте си апартамента на Равда, които навремето закупил на евтини цени в морския курорт.

"Те са в затворен комплекс и Филип иска да ги продаде, но държи да ги дава на баснословни цени, с които никой не е съгласен. Той трябва да е луд, за да вярва, че ще се намерят купувачи, които да му броят тези пари, само защото, видиш ли, неговата особа се е подвизавала вътре", коментира руската влогърка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.