Влюбен до уши: Ето с какво Атанас Колев шашна Лидия за рождения й ден! (СНИМКИ)

Атанас Колев явно е яко хлътнал по певицата!

https://goreshto.net/shoubiznes/vlyuben-do-ushi-eto-s-kakvo-atanas-kolev-shashna-lidiya-za-rozhdeniya-y-den-snimki/109582 Goreshto.net
Влюбен до уши: Ето с какво Атанас Колев шашна Лидия за рождения й ден! (СНИМКИ)

Атанас Колев явно е яко хлътнал по певицата!

Любов като на кино - засега поне такива са чувствата между Атанас Колев и Лидия. Знаем, че двамата са заедно повече от година и дори фактът, че са от различни музикални стилове не им попречи да се съберат.

Обикновено рапът и чалгата не вървят заедно, но тези двамцата са сред малкото изключения. Вчера чаровната певица имаше рожден ден и стана на 22 години. А гаджето й направи нещо повече от романтично и нетипично за него, поне досега.

Колев подари на Лидия разкошен и доста скъп букет от 101 - не рози, а лалета, в които тя се влюби. И, разбира се, не пропусна да се похвали с тях като написа над снимката - "Обичам те!". Да, Лидия не уточни към кого е посланието, но то отдавна е пределно ясно.

Продуцентът й Галин също бе сред първите, които я поздравиха за празника. Припомняме, че в началото той беше твърдо против заигравката й с Наско Колев, защото смяташе, че аферата ще се отрази на работата й, но това не се случи.

Атанас също има своята кариера и е отдаден и на ученето, следователно насърчава приятелката си да прави същото и да се развива. Очаква се и скоро двамата окончателно да заживеят заедно като още преди месеци рапърът запозна Лидия с родителите си, с които взаимно се харесаха.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.