Влюбена до уши: Историята на Нургюл Салимова и Джем Каан Гьокеран!

Нургюл Салимова е едва на 20, но вече е имала няколко гаджета!

https://goreshto.net/shoubiznes/vlyubena-do-ushi-istoriyata-na-nurgyul-salimova-i-dzhem-kaan-gyokeran/123204 Goreshto.net
Влюбена до уши: Историята на Нургюл Салимова и Джем Каан Гьокеран!

Нургюл Салимова е едва на 20, но вече е имала няколко гаджета!

Тя е едва на 20 години, целият й живот и време са отдадени на шаха, но въпреки това й остава и място за любов. Нещо повече - за крехката си възраст Нургюл Салимова вече е имала няколко гаджета - е, предишните вероятно са онази леката ученическа любов...

Днес обаче тя е влюбена до уши и не пропуска да стегне куфарите, за да замине за Турция, където живее приятелят й Джем Каан Гьокеран. И той като Нургюл е шахматист, също шампион и е с три години по-голям от нея.

Двамата се запознават точно покрай шаха и са още деца, когато се изправят редовно на срещи един срещу друг. И така, от победа на победа, от битка на битка и взели, че се влюбили. Нургюл винаги е казвала, че иска мъжът до нея да разбира от шах и да бъде млад човек, с когото да гради бъдещето си.

"Искам мъжът ми да е близо до моята възраст и моите интереси, защото ако тези неща се разминават сериозно, отношенията ни няма да вървят в правилната посока. Надявам се да взимам верните решения и за живота си, а не само в спорта", казва Салимова.

Нургюл още живее в родното си село Крепча, заедно със семейството си, а често пътува до Турция при гаджето и турското море, което признава, че обожава. В свободното си време у нас обича да чете исторически романи, да гледа филми и да прави упражнения по пилатес.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.