Влюбена е като ученичка: Мика Стоичкова заведе гаджето си в Барселона! (СНИМКИ)

Мика и Мартин си пасват доста повече, отколкото тя и бившото й гадже!

https://goreshto.net/shoubiznes/vlyubena-e-kato-uchenichka-mika-stoichkova-zavede-gadzheto-si-v-barselona-snimki/113673 Goreshto.net
Влюбена е като ученичка: Мика Стоичкова заведе гаджето си в Барселона! (СНИМКИ)

Мика и Мартин си пасват доста повече, отколкото тя и бившото й гадже!

Все сме я виждали хлътнала, но чак дотам, че да прилича на влюбена ученичка - не сме. Мика Стоичкова вече не крие връзката си с Мартин Трайков, за когото уточни, че и натърти, че е само с три години по-малък от нея.

След предишното й гадже Йордан, с когото имаха доста години разлика, а и самият той си мязаше на малко момченце, да не кажем гимназист, медии погнаха Мика, че ходи по "дечица". Щерката на Христо Стоичков, която също като баща си не търпи и не си трае, моментално насмете клюкарите и обясни, че с Мартин са почти набори.

И не само това, ами и си отиват наистина много. Близки до Мика коментират, че двамата имат нещо общо дори визуално, което било знак от съдбата. Подобна прилика и напасване тя нямаше дори с Айкут - бащата на дъщеря си.

В момента Мика и Мартин са в Барселона, откъдето тя пусна фото преди часове и явно е завела любимия там, за да му разкаже повече за себе си. Знаем, че Стоичков и семейството му дълги години живяха в Барса, където Камата се прочу като гениален нападател.

Със сигурност Ицата вече отдавна познава лично Мартин и го одобрява, тъй като той бди над щерките си като орел, на колкото и години на станат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.